Brygge 3

Nå er Brygge 3 satt i bestilling hos VikØrstad AS. Den vil ankomme Aursfjord med fraktbåt medio november 2020 og være ferdig montert til bruk medio desember 2020.

Brygge 3 er 30 meter lang og har samlet 58,5 breddemeter båtplass. Her har vi mudret ekstra dybt slik at båter med behov for 3 meters dybde på laveste lavvann kan få plass. Det er også kjøpt inn 6m, 8m og 10m lange bommer og utriggere. Brygge 3 er som Brygge 1 av høg kvalitet, bygget i betong av Helgeland Marinesystemer i Mo i Rana.

Brygge 1 som er 60 m lang er utsolgt. Når det er satt av 5 gjesteplasser på Brygge 3, kan det fort bli kamp om plassene.

Bilde av den topp moderne moloen og området under utvikling. Korte avstander både fra Målselv Fjellandsby, Olsborg i Målselv, Storsteinnes og båteiere i Nordfjord, Lanes, Hamnvåg, Staff Camping, Aursfjord og Keianes.

Kontakt oss på telefon 91520252 eller på mail abk-as@online.no for nærmere informasjon.